HELAL DÜNYA MARKETLERİ TOPLANTISI

HELALİ YAŞARKEN HELAL ÜRÜNLERE ULAŞMAMIZI SAĞLAYAN MARKETLER

GIMDES’in desteklediği ve sayısı her geçen gün artan Halal Dunya Marketlerinin aylık toplantısı 4 Mart 2015 Salı günü GIMDES merkezinde gerçekleşti.

GIMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kami Büyüközer, toplantının açılış konuşmasında, birlikte yapılan işlerin çok önemli ve bereketli olduğunu, atalarımızın “bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek birlikteliğin önemini bizlere hatırlattıklarını söyledi. Helal Dünya Marketlerinin Müslümanların Helal ürün bulmasına hizmet eden önemli müesseseler olduğunu, ticarette iki ortak birbirlerine hainlik etmezse üçüncüsünün Allah olacağını bundan dolayı bir bütün olarak çalışmamız gerektiğini söyledi.

Halal Dünya Marketleri yüklendiği görev bakımından şu an rakipsiz olduğunu, ancak daha fazla Müslümana ulaşmak ve bu önemli girişimden haberdar etmek için; farkındalığın oluşturulması adına gerekli çalışmalara ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi.

Dr. Büyüközer’ den sonra GIMDES Teknik Bilim Kurulu Üyeleri Ali Kaygısız ve Murat Sayın Marketçilere Helal sertifikalı ürünlerde kritik kontrol noktaları ile ilgili bilgi verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir