RUH AYDINLIĞIMIZ HALAL DUNYA MARKETLERİMİZ ÇOĞALMAYA DEVAM EDİYOR…!

Dr.Hüseyin Kâmi BÜYÜKÖZER

İstabul’da 13. Halal Dunya Market şubemiz Allah(cc)’ın izni ile Gazi Osman paşada açıldı

“(Onlar) ne bir ticâretin, ne de bir alış-verişin kendilerini Allah’ı anmaktan, namazı dosdoğru kılmaktan ve zekât vermekten alıkoymadığı erlerdir! (Onlar, dehşetten) kalblerin ve gözlerin kendisine döneceği bir günden korkarlar.” (Nûr – 37)

Allah şöyle buyuracak: “Bu gün, iman ve yaşayışlarında doğruluktan ayrılmayanlara doğruluklarının fayda vereceği bir gündür. Onlar için altlarından ırmaklar akan, içinde ebedî kalacakları cennetler vardır. Allah onlardan râzı olmuştur, onlar da Allah’tan râzı olmuşlardır. En büyük başarı ve kurtuluş işte budur!”(Maide -119

“Her kim zerre kadar hayır işlemişse onu görecektir.” (Zilzal 7)

Hayırda yarışan Müslüman TÜRKİYE’nin yüz akları kervanına İstanbul Osman Gazi şubemiz de dahil oldu.

Adres: Gazi Osman paşa-Sarıgöl Mahallesi. Hamam Cad.No: 8B-Gazi Osmanpaşa/ İST

“Her geçen gün yenileri açılan bu marketlerin helal ve sağlıklı gıda maddelerini bulmakta zorluk çeken halkımıza büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bugüne kadar 50 ye yakın şube teşebbüsü gerçekleşti. İnanıyorum ki halkın talepleri doğrultusunda müteşebbis kardeşlerimiz yeni yatırımlarla Halal Dunya marketlerinin sayını artırmaya devam edecek ve 2022 yılı sonuna kadar market sayısı inşaallah daha da artacaktır. Son zamanlarda tüketicileri bilinçlendirme konferans ve seminerleri çerçevesinde tüketicilerde gelişen helal gıda bilinci artık büyük firmaları da Helal Sertifika almaya yönlendirmeye başladığını görüyoruz. Bugün 500 firma GİMDES’ten Sertifika alarak, 17500 çeşit ürün Helal ve Tayyib sertifikalı olarak dünya piyasasına sunuluşmuştur.”Bİlmeliniz ki bu açılışını yaptığımız bu market Tğkiyenin yüz yıldır yaşadığı makus kaderini değiştirecek tarihi bir hareketin küçücük bir adımıdır.

Bugüne kadar başta İstanbul (13 Market) olmak üzere Ankara(3 Market), Gaziantep(2 Market), Konya(2 Market), Sakarya, Osmaniye, Aksaray, Antalya, Bursa(4), Erzincan, Derince, Kocaeli, Urfa(2Market), Batman, Gebze, K.Maraş (2 Market), Isparta, Malatya, Kayseri, Düzce, İzmir, Samsun, Online HDM şubeleri hizmetlerine devam ediyor.

Bugüne kadar haberi olamamış Helal ve tayyib ürün sevdalıları kardeşlerimizi enyakın şubemizi ziyaret etmeye, alışveriş yapmaya, Halal dunya marketlerini tanımaya, tanıtmaya davet ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir