YÜZAKLARIMIZ HALAL DUNYA MARKET ŞUBELERİMİZ ÇOĞALMAYA DEVAM EDİYOR…

YÜZAKLARIMIZ HALAL DUNYA MARKET ŞUBELERİMİZ ÇOĞALMAYA DEVAM EDİYOR…

“Sizden, hayra dâvet eden, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Âl-i İmrân, 104)

“Ey iman edenler! Eğer siz yalnız Allah’a kulluk ediyorsanız, size verdiğimiz rızıkların Helal ve Tayyib olanlarından yiyin ve Allah’a şükredin” (Bakara 2/172) 

Bu ayeti kerimelerin ışığında Müslümanları Helal ve Tayyib ürünlere teşvik eden, haram ürünlerden meneden bir topluluk olan HALAL DUNYA MARKETLERİ yeni iki kardeşe daha kavuşuyor. 1 Haziran günü Saat 14 00’de Erzincan Şubemiz, 6 Haziran Saat 14 00’de Kahramanmaraş Elbistan Şubemiz açılıyor. Kardeşlerimize ve bütün Müslümanlara hayırlı olsun.

“Bir Müslümanın hayat standardının olmazsa olmazını helal yaşam teşkil eder. Doğumundan ölümüne kadar helal dairesi içerisinde yaşamak onun en önemli hedefidir. Bu sebeple helal yaşam, helal yemek, helal içmek, kısaca helal lokma Müslümanın vazgeçilmezidir. İşte bu hassasiyetten dolayı gelişen bu ortamda helal yaşam güvencesini sağlayabilmek için Müslümanlar yaşadığı her toplumda helal standarda dayalı helal sertifikalama kurumları oluşturdu.

Halal Dunya Marketleri’nin şubelerini açan market sahipleri “Amacımız insanları bilinen ve güvenilen bir kurum tarafından verilen Helal ve Tayyib sertifikalı ürünlerle, insanlara Helal ve Tayyib ürün satmak. Bu işin hem ticari hem de manevi tarafı var. Boğazımızdan geçmesini istemediğimiz bir lokmayı başkasına satmaya hakkımız yok” inancı içerisindedirler .

GİMDES’in Helal ve Tayyib sertifikası verdiği, sayısı 500’e yaklaşan, firmanın, 12000 çeşit ürünlerinin bulunduğu marketlerimizde tavuk, kırmızı et ve ürünleri, peynir, tereyağ, dondurulmuş gıdalar, süt, kaşar, un, yağ, çay, şeker, su, makarna, bal, ayran, yoğurt, tahin, pekmez, çikolata, dondurma, unlu mamuller gibi ana gıdaların yanı sıra bebe ve yetişkinler için şampuan, diş macunu ve temizlik ürünleri gibi kozmetik ürünler de satışa sunuluyor. Markette satılan tüm ürünler GİMDES tarafından denetlenmiş ve sertifikalandırılmış olmaktadır.

Bugüne kadar başta İstanbul (10 Market) olmak üzere Ankara (4 Market), Gaziantep (3 Market), Konya, Sakarya, Osmaniye, Şanlı Urfa (2 Market), Batman, Gebze, Denizli (2 Market), Kırıkkale, K.Maraş, Trabzon ( 2 Market), Isparta, Kütahya, Malatya, Kayseri, Düzce, Derince, Antalya, Adana, Bolu, Bursa, Kastamonu, Kocaeli, Bartın, Tokat HDM şubeleri hizmetlerine devam ediyor. 1 Haziran Cuma günü Saat 14 00’de Erzincan Şubemiz, 6 Haziran Çarşamba günü, Saat 14 00’de Kahramanmaraş Elbistan Şubemiz açılıyor.

Bugüne kadar haberi olamamış Helal ve Tayyib ürün sevdalıları kardeşlerimizi en yakın şubemizi ziyaret etmeye, alışveriş yapmaya, Halal Dunya Marketlerini tanımaya, tanıtmaya davet ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir