GİMDES HELAL VE TAYYİB SERTİFİKALI ÜRÜNLER ANADOLU’DA YAYILIYOR!

GİMDES HELAL VE TAYYİB SERTİFİKALI ÜRÜNLER ANADOLU’DA YAYILIYOR!

“Her kim zerre kadar hayır işlemişse onu görecektir.” (Zilzal Suresi, 7)

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde bulunan Hilvan Erkek İmam Hatip Lisesi tarafından geliri yetimlere bağışlanacak olan “Helal Yaşam” temalı kermes düzenlendi. Kermeste hem hayra yol açma maksadıyla hem de Helal yaşama vurgu yapabilmek adına GİMDES’in Helal ve Tayyib Sertifikalı ürünleri satışa sunuldu.

Helale gönül vermiş başta okul müdür yardımcısı kardeşimiz olmak üzere kermeste görev alan ve halkı bilinçlendirmeye çalışan kardeşlerimize teşekkürü bir borç biliriz. “Helal Yaşam” vurgusu ile düzenlenen bu kermesin örnek teşkil etmesini ve ülkemizdeki Helal ve Tayyib Ürünün girmediği evlerin kalmaması duasıyla…

Marketlerden sorgusuz sualsiz alıp yiyip-içtiklerimiz Helal mi? Sağlık mı? 

Kermesi düzenleyen İmam Hatip Lisesi’nin Personel Müdür Yardımcısıyla yapılan röportajda ;

“Gittiğimiz marketlerde genellikle reyonlardaki ürünlerin maddiyatına bakıp alışveriş yapıyoruz. Fakat hiç içerisinde bulunan katkı maddelerine bakmıyoruz. Sağlıklı mı Helal mi diye sormuyoruz. Biz bunlara dikkat çekmek amacıyla Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında bir günlük Helal Yaşam kermesini düzenledik.” ifadelerini kullandı.

İşte bu sıkıntılı durumlardan korunabilmemiz için, Halal Dunya Marketleri her geçen gün çoğalarak Müslüman kardeşlerimize, Helal ve Tayyibi düşünen bütün insanlara hizmet etmeye çalışıyor. Marifet iltifata tabidir düsturunca sizler ilginizi gösterirseniz, hep birlikte Helal ve Tayyib bir Hayata bir an evvel kavuşmuş oluruz.

KERMESİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir