HALAL DUNYA MARKETLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISI GİMDES MERKEZİNDE YAPILDI

HALAL DUNYA MARKETLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISI GİMDES MERKEZİNDE YAPILDI

“Onlar, Rablerinin davetini kabul ederler ve namazı dosdoğru kılarlar. Onların işleri de kendi aralarında bir istişare iledir. Kendilerine verdiğimiz rızıktan onlar Allah yolunda harcarlar.”(Şura 38) 

HDM şubelerimize bildirdiğimiz gibi 31 Mart C.tesi günü toplantımızı yaptık. Toplantıya katılan şubelerimiz: Ankara (Demetevler, Etlik, Kazan, Keçiören), Antalya, Bolu, Bursa, Düzce, İstanbul (Bağcılar, Sultanbeyli, Sultangazi, Ümraniye, Zeytinburnu, Beylikdüzü, Pendik, Esenyurt, Başakşehir), Kırıkkale, Kocaeli (Gebze, Derince), Kayseri, Konya, Malatya, Gaziantep (Şahinbey, Şehit Kamil), Isparta, Düzce olmuştur.

Toplantı Sabah Saat 10’ da başladı. Fıkıh Kurulu hocalarımızdan Majed ALHARİRİ hocamız Kur’an-ı Kerim okudu ve kalplerimize inşirah veren bir dua yaptı. Daha sonra GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kâmi BÜYÜKÖZER toplantı gündemi üzerinde bir konuşma yaptı. “Merkezi Tedarik Sistemi” çalışmaları üzerinde Serdar YAZICI önemli konuları içine alan bir konuşma yaptı. Öğle namazı ve yemek için mola verildikten sonra market sorumluları mahilli meselelerini de içeren konuşmalarını yaptılar. Kapanışta Fıkıh hocamız Kuranı Kerim tilaveti ve kapanış duasını yaptı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir