HALAL DUNYA MARKETLERİ EĞİTİMLİ TOPLANTISINI YAPTI…


“De ki: ‘Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Ancak (selîm) akıl sâhibleri ibret alır.”(Zümer.ayet 9)
“Ey Peygamberler! Tayyib şeylerden yiyin ve sâlih amel işleyin! Şübhesiz ki ben, ne yaparsanız hakkıyla bilenim.”(Mu’minun. Ayet 51)

23 Aralık 2017 tarihinde yapılan HALAL DUNYA MARKETLERI toplantısında Aktif İnsan Eğitim Akademisinin eğitim uzmanı tarafından verilen ve şubelerimizin katılımıyla, DHV Eğitim Merkezimizde gerçekleştirilen bir marketçilik eğitimini daha başarıyla ve katılımcıların memnuniyyetiyle sonuçlandırmış bulunmaktayız.
Bu eğitim çerçevesinde marketlerimize ;
İş Yönetiminde Yeni Trendler
Satış Yönetiminde Yeni Trendler
Mağaza Satış Yöneticiliği
Müşteri İle Etkili İletişim Yönetimi
Konularında ayrıntılı bir şekilde uzman ve saha deneyimi olan eğitmen tarafından ayrıntılı bilgiler verilmiştir. Eğitim sonucunda katılımcılarımıza sertifikaları takdim edilmiştir Öncelikle market sorumlularının sattıkları ürünler hakkında yeterli bilgilere sahip olunmalı. Mesela; sütte, sucukta, un ve unlu mamullerdeki sıkıntılar, kozmetik ürünlerindeki kritik noktalar nelerdir vb. bu konularda müşteriler yoğun bir şekilde bilgilendirilmelidir.

Marketlerimizi diğer marketlerden ayırt eden başlıca önemli konu ürünlerdeki helal ve tayyiblik şartlarının GİMDES’in denetim ve kontrolunda olduklarının üzerinde durulmalıdır. HALAL DUNYA MARKETLERİNİN vizyonunun hiçbir markete benzemediğini önünün açık olduğunu ve pazarda tek olduğunu bu imkânın iyi değerlendirilmesi üzerinde duruldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir