MÜSLÜMAN TÜRKİYE’NİN YÜZAKI ‘HELAL DUNYA MARKETLERİ KASIM AYINDA 4 YENİ KARDEŞLE BULUŞUYOR…

Antalya, Kastomonu, Kocaeli, Akyazı Şubelerimiz Dualarla Hizmete giriyor.

“Sizden, hayra dâvet eden, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Âl-i İmrân, 104)

“Eğer Allah’ın âyetlerine iman ediyorsanız, Allah’ın ismi anılarak kesilen hayvanlardan yiyin.” (Enam-118)

“Ey iman edenler! Eğer siz yalnız Allah’a kulluk ediyorsanız, size verdiğimiz rızıkların helal ve temiz olanlarından yiyin ve Allah’a şükredin” (Bakara /172)

Müjdeler olsun! Yeni bir Dünya doğuyor ülkemiz ufuklarında. İhtiyaçlarımızı helalinden temin edebileceğimiz, mutluluk ve sağlık verecek yeni bir dünyaya doğru çoğalarak yürüyoruz. Kasım ayında 4 yeni Halal Dunya Marketimiz açılıyor.

Allah (cc) ‘a hamd olsun ki Müslüman TÜRKİYE’nin yüzakları, sayıları artarak, yola devam ediyorlar ve Helal ve Tayyib ürünleri Müslümanlara sunmak için hizmette yarışıyorlar. Bu hayırlı hizmet yarışına Antalya şubesi 5 Kasım C.tesi günü saat 14 00’de, açılışa Özel Fiyatlar. Sürpriz Ürünler ve Firmalarımızın ikramları ile, açılışını yaparak bu kervana katılıyor. ADRES: Kazım Karabekir Cad. Güvenlik Mah. Büyük Baylı Apt. No:122/B MURATPAŞA / ANTALYA İRTİBAT:0535 3323311-0242 343 2776

Bir Müslümanın hayat standardının olmazsa olmazını HELAL yaşam teşkil eder. Doğumundan ölümüne kadar HELAL dairesi içerisinde yaşamak onun en önemli hedefidir. Bu hedefinin en önemli halkası ise HELAL Lokma’dır. Bu sebeple, Helal yaşam, Helal yemek, Helal içmek, kısaca Helal Lokma Müslümanın olmazsa olmazı, onun imani bir meselesidir.

“Bugün,GİMDES’in çok sıkı denetim ve kontroller yaptığı, sadece GİMDES onaylı ürünlerin satıldığı onlarca marketler zinciri oluştu. Bu marketlerde Helal, sağlıklı ve kaliteli ürünler vatandaşlarımızın beğenisine sunulmaktadır. Halal Dunya Marketleri şubelerinde satılan ürün fiyatlarının diğer marketlerde satılan aynı ürünlerden farklı olmadığı gerçeğini görmeleri için tüm halkımızı bu marketleri ziyarete davet ediyoruz.

2005 yılında kurulan ve2009 dan itibaren Helal ve Tayyib ürünleri için Firmalara sertifikalama yapan GİMDES, Helal ve Tayyib ürünlerin toplu olarak tüketicilere sunulacağı bir market zincirinin de projesini yapmış ve bugüne kadar çeşitli illerimizde 40 halkası açılmış bulunmaktadır. Bu ay açılacaklarla beraber sayıları 44 olacaktır. HALAL DÜNYA MARKETLER Projesi‘nin hedefi bütün dünyayı bir ağ gibi saracak Helal marketler sistemini oluşturmaktır. Bu açılışların hızla sayılarının artmasını ve hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz

Şuurlu Müslüman Kardeşlerimizin Helal ve Tayyib arayışı yoğunlaştıkça HALAL DUNYA MARKET şubelerinin sayısı da Allahımızın izni ile artmaya devam edecektir. Allah(cc)Müslümanlara hayırlı kılsın dileklerimizle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir