YÜZ AKIMIZ HALAL DUNYA MARKETLERİ DÜZCE ŞUBESİ DUALARLA AÇILDI…

Cenabı Hak bir ayeti kerimesinde şöyle buyurmaktadır ;
“Sizden, hayra dâvet eden, iyiliği emredip kötülüğü meneden bir topluluk bulunsun. İşte onlar kurtuluşa erenlerdir.” (Âl-i İmrân, 104)

Rasûlullah (sav) buyurdu:
“Şurası muhakkak ki, helaller apaçık bellidir, haramlar da apaçık bellidir. Bu ikisi arasında ise insanların çoğunun hükmünü bilmediği şüpheli şeyler vardır. Artık kim bu şüpheli alandan kaçınırsa, dinini de, ırzını da korumuş olur. Kim de şüpheli alana girerse zamanla harama dalmış olur… (Buharî; Müslim; Ebu Davud; Tirmizî; Nesâî)

Bu ayeti kerimenin ve hadisi şerifin ışığında müslümanları helal ürünlere teşvik eden, haram ürünlerden meneden bir topluluk olan HALAL DUNYA MARKETLERİ yeni bir kardeşe kavuştu.

Sağlığınıza ve dininize zarar verecek hiçbir zararlı katkı maddeli ürünün bulunmadığı, 8 bin çeşide yakın ürünün sergileneceği, Uluslararası sertifikalama kurumu GİMDES’in denetiminde helal ve tayyib sertifikalı ürünlerin yer alacağı yeni kardeş, Düzce Halal Dunya Market hizmete girdi.

Yeni Marketimiz 3 Ekim 2015 C.tesi. Şerefiye Mh. 314.Sk. No:3/B (Katlı otopark karşısı) Merkez / DÜZCE adresinde, Saat 15:00 de Cenabı Hakkın müsaadesi ile İşkur Düzce il müdürü Lütfi GÜLEÇ, Memur sen Düzce başkanı, Düzce Müftü vekili Yunus TEKİN, GİMDES Teknik BİLİM Kurulu Üyeleri Ali Rıza KURUM, Savaş FINDIK ve değerli helal lokma sevdalılarının katılımı ve dualarıyla hizmete açıldı.

Açılışımıza katılan kardeşlerimize teşekkür ediyor, HDM Düzce Şubemizin hayırlara veile olmasını Rabbimizden diliyoruz

Sağlık ve Selamet Dileklerimizle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir